19. kolo

28.02.2022 21:58

Dvě vítězství, dvě porážky a jedna remíza, taková byla bilance našich týmů v uplynulém hracím týdnu.

Áčko, které hostilo doma Kobylisy, předvedlo opět velice kvalitní výkon na domácí dráze a již po čtyřech hráčích bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. I když zbylí dva hráči prohráli, náskok kuželek udrželi a tak náš tým mohl slavit výhru v poměru 6:2 a zisk dvou bodů, díky kterým v průběžné, ač neúplné tabulce poskočil náš tým na krásné druhé místo.

Béčko, které se z různých důvodů muselo obejít hned bez pěti hráčů, nastoupilo k domácímu utkání proti ČVUT se třemi dorostenci v sestavě. Těm se zrovna příliš nedařilo a když soupeři předváděli hezké výkony, bylo o vítězi jasno. Dva body si hosté odvážejí zaslouženě a náš tým bohužel míří k sestupu do PPII. Ač do konce sezóny zbývá ještě dost utkání, bodová propast na nesestupující pozice se prohlubuje.

Céčko, které v tomto kole vyjelo na Slavii, poměřit síly s místním Béčkem, předvádělo výkony střídavě dobré s těmi horšími. Vzhledem k tomu, že domácí na tom byli podobně, skončilo utkání zaslouženou remízou a dělbou bodů. Náš tým je sice v průběžném hodnocení na čtvrtém místě, ale týmy od 2. do 5. místa mají jak stejný počet zápasů, tak i bodů a tak soupeření o druhé postupové místo bude až do konce ročníku velice dramatické.

Déčko a Éčko sehrály v tomto kole "rudenské derby", kdy Déčko bylo týmem domácím. To se projevilo i na jednotlivých výkonech hráčů, kdy se ukázalo, že přechod z dráhy 2 na dráhu 1 je o něco složitější, než naopak. "Domácí" využili této výhody a poměrně jasně oplatili soupeři porážku z podzimu. Po vítězství v poměru 6:2 připsali důležité body do celkového hodnocení, ve kterém jim kolo před koncem patří 4. místo, zatímco Éčko i přes tuto porážku stále drží 6. pozici. Oba týmy by tak neměly mít problém probojovat se do nastávajícího play-off.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev".

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode