9. kolo

05.11.2021 22:16

Deváté kolo bylo z pohledu našich družstev velmi úspěšné. Čtyři týmy dokázali zvítězit, nepovedlo se to pouze jednomu.

Áčko, které minulé kolo nehrálo, dobře potrénovalo a to se projevilo v zápase tohoto kola, kdy doma přivítalo tým Uhelných skladů B. Ač v sestavě se dvěma náhradníky, nebylo to na výkonech znát, tým předvedl standardně slušné výkony a svému soupeři nedal větší šanci na úspěch. Vítězství v poměru 6:2 a dva body do tabulky způsobily posun týmu na 5. příčku v průběžném pořadí soutěže PPI.

Béčko se rychle oklepalo z debaklu utrženého v minulém kole na Zahradním městě a do domácího utkání proti Popovicím vlétlo jako uragán. Ke konci se již sice tým trochu obával o plný bodový zisk, nicméně udržet se jej podařilo a tak náš tým v průběžném pořadí výrazně poskočil ze 14. na 10. příčku. 

Céčko chytlo formu jako hrom, což v tomto kole poznali na své dráze hráči Sparty B. Náš tým se jako host nechoval, předvedl skvělé výkony a domácí "rozdrtil" v poměru 7:1. Stávající forma týmu se projevila i v celkovém pořadí, kde nám patří krásné 3. místo.

Déčko po dobře zvládnutém derby tentokrát bohužel doma zaváhalo. Ač výkony hráčů nebyly špatné, soupeř dokázal předvést přece jen o něco lepší a tak si dva body odváží tým Meteoru F. Pro náš tým znamená ztráta bodů sestup v průběžném pořadí na 7. pozici.

Éčko naopak po předchozím neúspěchu zaznamenalo úspěch na venkovní kuželně, když ke svému utkání vyjelo do Vršovic, kde poměřilo síly s místním Déčkem. Výkony sice nebyly nikterak oslnivé, ale když ani domácí neměli zrovna svůj den, stačilo to našim na pohodové vítězství v poměru 6:2 a zisk dvou bodů, díky kterým vystřídali v průběžném pořadí na 5. místě naše Déčko.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode