14. kolo

15.01.2018 08:51

Zimní přestávka je za námi a jarní část Pražských soutěží se naplno rozjela. Do prvního jarního kola zasáhly pouze tři naše týmy, Béčko své utkání pro nedostatek lidí u soupeře odložilo.

Áčko vyjelo ke svému utkání na Zahradní město, kde vítězství očekával málokdo. Nicméně naši borci dokonale zaskočili domácí hráče, podávali velmi kvalitní výkony a nakonec 5 kuželek rozhodlo o jejich vítězství a zisku dvou bodů. Céčko, suverén podzimní části PPII začalo svou jarní pouť na kuželně Uhelných skladů. Bohužel děvčata se na této kuželně spíše trápila a jaro tak nezačala nejlépe. Po slabším výkonu přisoudili dva body domácím. I tak děvčata drží v čele tabulky mírný náskok a nadále vévodí této skupině. Déčko hostilo doma poslední tým tabulky z Radotína a po celou dobu utkání naši borci drželi naději na vítězství. Bohužel dotahovák neměl svůj den a když hostující hráč naopak ano, získali dva veledůležité body hosté a stáhli tak odstup na 2 body. Na nesestupovou příčku ztrácejí naši aktuálně body 3.

Podrobnosti z utkání naleznete v sekci "Statistika družstev"

 

V dohrávce 14. kola hostilo Béčko na domácí kuželně tým Uhelných skladů B. Utkání se našim vydařilo, od začátku ve svých duelech vítězili a dokráčeli si pro důležité dva body vítězstvím v poměru 7:1

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode