14. kolo

14.01.2019 10:17

Jarní část odstartovala a vstup do soutěže se našim družstvům vesměs vydařil.

Áčko, které vyjelo k utkání na Zahradní město dokázalo zaskočit dosud suverénní domácí a ač pouze dva naši hráči zvítězili, stačilo to díky hezkým číslům na remízu. Především výkon dotahováka dosáhl ligových kvalit :) a náš tým se pomalu, ale jistě posouvá tabulkou výše.

Béčko, které hostilo na domácí dráze tým Uhelných skladů využilo neohranost drah po předsezónní přípravě a předvedlo nejlepší domácí výkon v dosavadním průběhu soutěže, což předurčilo tým k poměrně jasnému vítězství a díky dvěma bodům malému odskočení sestupovým pozicím.

Céčko, které vyjelo naopak na dráhu Uhelných skladů, bylo jediným našim týmem, který v úvodním kole na body nedosáhl. Děvčata si dlouhodobě s touto kuželnou nevědí rady, což se potvrdilo i v tomto utkání, kdy svému soupeři jednoznačně podlehly.

Déčko, které hostilo doma Kobylisy D, také předvedlo dosud nejvyšší domácí nához a díky tomu si dokráčelo pro vcelku pohodové vítězství a zisk dvou bodů. Je znát, že nové mazání našim kuželkám prospívá. Stalo se poprvé, že tři naši borci překročili v jednom utkání hranici 400 a i zbylí borci nezahráli špatně, což je příslibem pro jarní část, že by se náš tým mohl poprat o postup do vyšší skupiny.

Výsledky z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode