22. kolo

18.03.2019 10:26

Tři vítězství a jedna prohra, taková byla bilance našich družstev ve 22. kole.

Áčko, které vyjelo na Žižkov k utkání s ČVUT, potvrdilo i v tomto zápase, že má na jaře skvělou formu. Ač domácí museli nasadit tři náhradníky, nic to nemění na tom, že náš tým podal bezchybný výkon, díky kterému si připsalo další dva body za vítězství. V celkovém hodnocení to znamená posun na 3. příčku o pouhý bod za druhým týmem.

Béčko, které řeší existenční problémy, hostilo doma tým Kobylis B. Ač se první tři hráči lehce trápili a dali soupeři šanci jít do vedení, zbylí tři hráči zabrali a vítězství pro náš tým nakonec urvali. Díky důležitým dvěma bodům poskočil náš tým z poslední příčky na jedenáctou a zase je o krůček blíže setrvání v PPI.

Céčko, které hostilo doma Žižkov C opět spoléhalo na sílu domácí dráhy a když se soupeři nedokázali chytnout, zcela jednoznačně je holky porazily. V celkovém pořadí se tak děvčata drží na hezké "bramborové" pozici.

Déčko sehrálo poslední zápas sezóny na Žižkově s ČVUT B. Ač byl zápas od začátku do konce vyrovnaný, nakonec pár kuželek navíc ve prospěch domácích rozhodlo o tom, že sezónu náš tým zakončil porážkou. V celkovém hodnocení obsadil náš tým 5. místo a sezónu tak může považovat za vydařenou.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode