26. kolo

15.04.2019 14:41

Je dohráno, dobojováno a rozhodnuto o všem podstatném pro naše týmy. V posledním kole uspělo pouze Áčko, zbylá dvě družstva prohrála, přesto slaví i tým B své setrvání v PPI.

Áčko, které hostilo doma Žižkov B, předvedlo solidní výkony a od začátku do konce kontrolovalo vývoj utkání. A když se soupeři ve většině případů nesžili s místní dráhou, zakončili velice úspěšné jaro naši borci nejen vítězstvím v tomto utkání, ale i umístněním v celkovém pořadí na krásné druhé příčce. Zopakovali tak loňský výsledek a předsevzali si, že do třetice již ten postup do divize příští sezónu určitě vyjde :)

Béčko, které do poslední chvíle řešilo záchranářské práce, sehrálo své utkání na Konstruktivě proti již jistému vítězi Spartě. Utkání probíhalo přesně dle předpokladů, kdy nám domácí nedali žádnou šanci pomýšlet na úspěch a tak náš tým musel čekat na vývoj dalších utkání. Díky prohrám nejbližších soupeřů se nám podařilo zachránit se v PPI i pro příští sezónu a nezbývá než doufat, že se nám příští rok bude dařit více. Letní období jistě využijeme k pilnému tréninku, abychom se vyhli těmto nervydrásajícím závěrům sezóny.

Céčko, které již hrálo "jen pro radost" sehrálo své utkání na Slavii proti místnímu Déčku. Holkám se na místní dráze nedařilo podle představ a svému soupeři zcela jednoznačně podlehly. I tak sezónu zakončily na hezkém pátem místě celkového hodnocení.

Podrobnosti z jednotlivých utkání naleznete v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode