8. kolo

05.11.2018 10:19

Stejnou bilanci jako v kole předchozím připsaly naše týmy i v kole osmém, tedy 3 vítězství a 1 prohru.

Áčko, které vyjelo k utkání do Popovic si výlet užilo se vším všudy a již po čtyřech hráčích prakticky rozhodlo o svém vítězství. Ač se ke konci ještě o dva body naši borci obávali, domácí již rozdíl kuželek stáhnout nedokázali a náš tým tak připsal další důležité vítězství.

Béčko, které hostilo doma Astru A, opět nenašlo recept na domácí dráhu a svému soupeři ač po boji podlehlo. Jediný výkon domácích borců přes 400 byl na soupeře málo a dva body tak po zásluze získal hostující tým.

Céčko, které hostilo doma US D potvrdilo dobrou formu a svého soupeře deklasovalo rozdílem téměř 300 dřev. Děvčata tak i nadále okupují 2. místo v průběžném pořadí PPII.

Déčko, které vyjelo k utkání na Žižkov, poměřit síly s Rapidem B, překvapilo a zároveň potvrdilo stoupající tendenci. Ač rozjezd sezóny byl pomalejší, nyní naši borci deklasují postupně jednoho soupeře za druhým a pomalu, ale jistě sbírají body potřebné k návratu do PPIII. Ve svém rekordu podzimní části nedali naši hráči domácím šanci a od prvního hráče šli jasně za vítězstvím, které skončilo ve prospěch našich rozdílem 300 dřev.

Podrobnosti z utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode