9. kolo

13.11.2018 17:58

V dalším kole Pražských soutěží jsme byli úspěšní z 50%, když dva týmy vyhrály a dva prohrály.

Áčko, kterému vstup do sezóny nevyšel úplně dle představ se již pomalu, ale jistě zvedá a dostává do loňské formy. Tentokrát hostilo doma tým ČVUT A a utkání od začátku do konce bylo v režii našich borců, kteří předvedli solidní výkony a svému soupeři nedali šanci na úspěch. Po předsvědčivém výkonu si náš tým připsal dva body a posun v tabulce na 10.místo.

Béčko, které vyjelo k utkání do Kobylis poměřit síly s místním Béčkem, doufalo, že by si domů mohlo nějaký ten bodík odvézt. Po celou dobu utkání naši borci tahali za delší konec, nicméně v závěru jsme na okamžik polevili a to nakonec znamenalo nejen konec nadějí na výhru, ale i remízu, která byla velmi blízko. Domů jsme tak odjeli bez bodů a v tabulce klesli na 12.místo

Céčko, které vyjelo k utkání na Žižkov potvrdilo, že v letošní sezóně děvčata hrají ve velké formě a není snadné je porazit. Ač domácí dělali co mohli /dokonce i výkon přes 500 dřev na straně domácích byl k vidění/, na naše holky to nestačilo a v utkání vysoké kvality byly těmi šťastnějšími právě naše děvčata, která i nadále drží druhou příčku v tabulce a jdou vzpříma za postupem do PPI. Sezóna je ale ještě dlouhá, a tak doufáme, že forma vydrží i nadále.

Déčko, pro které bylo toto kolo posledním podzimním, hostilo doma tým ČVUT B. Zatímco celý podzim si náš tým držel domácí neporazitelnost, tentokrát to v dramatické přetahované nevyšlo a dva body si tak odvážejí soupeři. Náš tým přezimuje i přes tuto porážku v horních patrech tabulky a na jaro jistě naladí formu tak, aby bylo přímým účastníkem boje o postup /resp. návrat/ do PPIII.

Podrobnosti z utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode