10. kolo

13.11.2021 23:20

Prohra, remíza, vítězství, odloženo a prohra, taková byla bilance rudenských družstev v desátém kole pražských soutěží.

Áčko čekal v tomto kole výjezd na Zahradní město, poměřit síly s doma dosud neporaženou Astrou. Ač se náš tým držel statečně, bylo znát, že domácí své dráhy ovládají natolik dobře, že zvítězit tam pro žádného soupeře nebude jednoduché. Ač výkon našeho týmu nebyl vůbec špatný, domácí zahráli o něco lépe a i nadále si drží domácí neporazitelnost, zatímco náš tým vyšel již počtvrté v tomto ročníku naprázdno a na čelo tabulky již ztrácí poměrně dost bodů. I tak si drží naše družstvo hezké páté místo v celkovém hodnocení soutěže.

Béčko vyjelo v tomto kole na půdu prvního týmu tabulky, do Braníka, k utkání s Konstruktivou C. Ač byli domácí jasnými favority, náš tým bojoval od začátku do konce a svého hostitele potrápil tak, že to chvíli vypadalo i na plný bodový zisk. Domácí dotahovák však situaci pohlídal, ač jistě chtěl ještě víc, nakonec z toho byla spravedlivá remíza a pro náš tým cenný bod, díky kterému se zatím držíme na 11. příčce v celkovém hodnocení.

Céčko, které je jako rozjetý vlak, smetlo dalšího soupeře, kterým byl v tomto kole tým Vršovice B. Hosté ale nedali našim nic zadarmo. Ač náš tým vlétl do utkání jako uragán a po dvou hráčích si vytvořil slušný náskok, po dalších třech se bodový stav překlopil na stranu hostů. Dotahovák však všechno zkušeně pohlídal a zajistil, že se body ve finále překlopily na naši stranu. I přes zisk dalších dvou bodů družstvo kleslo v celkovém hodnocení na 4. příčku, o čemž rozhodl pouhý půl bod v dílčích bodech v porovnání s aktuálně třetím Slavojem D.

Týmem, který v tomto kole své utkání musel odložit bylo Déčko, které utkání 10. kola proti Astře C odehraje až 18.11. Pauzu naše družstvo využilo tak, že předehrálo utkání kola 11. a to na Žižkově proti Spartě C. Ale o tom až ve zpravodaji z dalšího kola :)

Éčko odehrálo v tomto týdnu dvě utkání, jednu předehrávku 12. kola proti Astře C :) To, které nás zajímá, tedy utkání 10. kola sehrálo na Žižkově proti Slavoji E. Utkání to bylo dramatické, vyrovnané a chvílemi jako na houpačce. První dvě dvojice vyzněly o něco lépe pro domácí, druhé dvě o dost lépe pro náš tým a poslední dvě o dost lépe pro domácí :) V celkovém důsledku rozhodlo 18 dřev o tom, že dva body zůstaly po těsné výhře v poměru 5:3 na Žižkově. Náš tým po této prohře klesl v celkovém hodnocení o příčku na aktuální 6. místo.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev" 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode