11. kolo

20.11.2021 21:27

V jedenáctém kole sehrály svá utkání 4 družstva, zbývajícímu pátému určil los odehrání tohoto kola až v příštím týdnu. Úspěšnost v podání našich družstev byla 3:1 co se výher, proher týče.

Áčko hostilo doma Velké Popovice a utkání sehrálo ve velkém stylu. Od začátku do konce podávali naši hráči pěkné výkony a jen drobné zaváhání náhradníka znamenalo, že si hosté neodnesli z Rudné "kanára". Nakonec pouhých 10 dřev chybělo týmu k překonání vlastního rekordu kuželny z loňského září. Naše družstvo se touto výhrou usídlilo na páté příčce v celkovém hodnocení.

Béčko, které doma hostilo tým Uhelných skladů A sehrálo rovněž dobré utkání. Ač ze začátku se soupeři střídali ve vítězstvích, ke konci již vítězili pouze naši borci a stejně jako Áčku i Béčku scházelo pouhých 10 dřev k vyrovnání svého maxima, které nahrál tým shodou okolností proti uhlířům B v sedmém kole. Díky zisku dvou bodů vyskočil náš tým v celkovém hodnocení na 7. pozici pouhé dva body za Áčko, které má však odložené utkání na ČVUT k dobru :)

Céčko bylo jediným družstvem, kterému se v tomto kole nepodařilo bodovat. Skvostná série šesti vítězství v řadě skončila na uhelných skladech, kde náš tým hostilo místní Déčko. To našemu týmu uštědřilo rovnou debakl a vyprovodilo naše hráče "kanárem". Céčko po této ztrátě kleslo v celkovém hodnocení na čtvrtou pozici, ale ztráta na prvního není nikterak velká a sezóna ještě dlouhá (snad), takže je stále o co bojovat.

Déčko, které hostilo doma tým Astry C se potýkalo s nedostatkem lidí, náhradníka nakonec sehnalo a utkání tak rozehrálo. Našim hráčům se dařilo střídavě oblačno, ale když v páté dvojici náš borec předvedl téměř ligový výkon, bylo o vývoji utkání rozhodnuto. K tomu nakonec soupeři nedorazil dotahovák a tak si náš tým neměl potíže dva body uhájit. V celkovém hodnocení to zatím není příliš znát a tým je aktuálně na šesté pozici.

Éčku jak už bylo zmíněno v úvodu, los tohoto kola přisoudil odehrát své utkání až v příštím týdnu a tak si na výsledek z Meteoru budeme muset počkat.

Výsledky jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode