12. kolo

06.12.2021 20:50

Do předposledního kola podzimní části zasáhly všechny týmy a úspěšnost byla 2:3 co se týče vítězných utkání.

Áčko, které vyjelo k utkání tohoto kola do Braníku, sehrálo utkání s Konstruktivou C a příliš se našim hráčům nedařilo. Ač výkony nebyly špatné, na dobře hrající domácí to nestačilo a tak si náš tým v tomto kole body nepřipsal.

Béčko, které vyjelo ke svému utkání na Žižkov, poměřilo své síly se Slavojem C a také neúspěšně. Až na jedno mírné zaváhání domácího borce, předvedl Slavoj "ligové" výkony a našim borcům nadělilo lekci, ač se rvali naši statečně a výkony rovněž nebyly nikterak špatné.

Prvním vítězným týmem v tomto kole bylo Céčko, které hostilo doma Konstruktivu D. Poté, co v minulém kole utrpěl náš tým debakl se z toho naštěstí rychle oklepal a naopak udělil lekci soupeři, kterého přehrál jasně v poměru 8:0.

Tím druhým týmem, který dosáhl vítězství bylo Déčko. To si stejně hravě jako před ním Céčko poradilo s Radotínem C. Svému soupeři nadělili naši borci kanára a pořád se díky tomu drží uprostřed tabulky.

Éčko, které hostilo doma tým Astry C nemělo svůj den a nevyužilo výhodu domácí dráhy. Naopak soupeři zahráli dobře a po zásluze si z Rudné odvážejí dva body. Náš tým čeká ještě dohrávka 11. kola a také dohrát rozehrané utkání v Radotíně proti Béčku.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode