15. kolo

23.01.2022 21:36

V dalším pokračování jarní části sehrály 15. kolo čtyři naše týmy.

Áčko, které v minulém kole jasně doma zvítězilo, stejně tak jasně nyní prohrálo na kuželně Zvon, kde sehrálo utkání s Radlicemi. Domácí předvedli znalost svých drah, zatímco našim se příliš nevedlo a tak dva body do tabulky připsali domácí.

Béčko povzbuzené dobrým vstupem do jarní části tentokrát přivítalo tým Kobylis a ač výkony nebyly špatné, hosté předvedli v některých fázích zápasu o poznání lepší a tak si po vítězství v poměru 3:5 z pohledu domácích odvážejí dva body do Kobylis.

Céčko se rychle oklepalo z nezdaru na Žižkově v prvním jarním kole a když doma hostilo tým Kobylis C, předvedlo opět hezké výkony, které již tentokrát na vítězství stačily. Ač v celkovém hodnocení dopadl zápas poměrem 6:2, o vítězství našich rozhodlo pouhých 6 kuželek.

Posledním týmem, který odehrál 15. kolo byl tým E. Ten vyjel k utkání na Žižkov, kde poměřil síly s týmem Rapid B. Naši borci se vůbec neostýchali a domácím nedali absolutně žádnou šanci na úspěch. Po hezkých výkonech si zaslouženě odvážejí dva body a navíc domácím "nechali kanára".

Podrobnosti z utkání v sekci "Statistika družstev".

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode