17. kolo

17.02.2022 21:54

V tomto kole se odehrálo derby mezi Áčkem a Béčkem, Céčko doma nezaváhalo a Déčko v tomto týdnu sehrálo utkání 15. kola, zatímco Éčko dohrávku 13. kola.

Áčko s Béčkem sehrály vzájemné derby, ve kterém byli "hosté" z Áčka více méně jasným favoritem. Průběh utkání však prokázal, že přechod z dvojky na jedničku není až tak jednoduchý a po čtyřech hráčích bylo utkání vcelku vyrovnané. Pak ale v páté dvojici Honza z Áčka svým rekordem zlomil utkání na stranu svého týmu a dotahováci již hráli jen o to, zda domácí prohrají poměrem 2:6 nebo 3:5. Nervydrásající duel plný újezdů :) vyzněl lépe pro hostujícího hráče a tak dva body patří Áčku po vítězství 6:2.

Céčko, které přivítalo tým Uhelných skladů C nepředvádělo nikterak oslnivé výkony, ale když ani soupeři se příliš nedařilo, stačilo to na vítězství a zisk dvou bodů, které znamenají v celkovém hodnocení prozatimní 3. místo. Na druhého v pořadí ztrácí naše družstvo pouhý bod a má zápas k dobru, ale zároveň před dotírajícími 4. a 5. týmem máme náskok rovněž jen jediného bodu při stejném počtu utkání. Postup do PPI by byl třešničkou na dortu za povedenou sezónou, ale do jejího konce stále zbývá spousta kol a tak je třeba vydržet v nastaveném tempu až do konce :)

Déčko sehrálo utkání 15. kola na domácí půdě proti Slavoji E. Hostující tým plný "mladých nadějí" kousal od začátku do konce, zejména, když našim se příliš nedařilo, ale nakonec se podařilo dva body vybojovat. V jarní části tak náš tým zatím nenašel přemožitele a vztyčil tak varovný prst týmu E před nadcházejícím derby, které se odehraje již 24. února, v předposledním kole PPIV.

Éčko naopak v dohrávaném utkání 13. kola dobře nedopadlo. Na Žižkově, kde sehrálo utkání proti Spartě C, tahali naši borci od začátku za kratší konec a nebýt těsného vítězství v páté dvojici, odjeli by domů nejen bez bodů, ale i s "kanárem". V celkovém hodnocení patří týmu i přes tuto porážku 6. příčka a to mají naši borci ještě k dispozici dvě dohrávky...

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev".

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode