18. kolo

20.02.2022 22:04

V uplynulém týdnu sehrály své utkání tři týmy, Áčko s Béčkem zápasy 18. kola, Éčko dohrávalo kolo 16.

Áčko, které na domácí kuželně hostilo silný Radotín, očekávalo tuhý boj o každou kuželku, což se od začátku utkání potvrzovalo a až na čtvrtou dvojici, ve které přišel výpadek hostujícího hráče, probíhaly zbylé vyrovnaně, když se soupeři rozcházeli s minimálními rozdíly. Na konci utkání byl tím šťastnějším náš tým, který vybojoval dva body a posun v průběžném pořadí na 4. příčku.

Béčko vyjelo ke svému utkání na Žižkov, kde změřilo síly s místním Béčkem. Utkání bylo dramatické a vyrovnané až do konce, když se jednotlivé dvojice střídaly ve výhrách, či prohrách. Ač náš tým předvedl nejlepší celkový nához v sezóně, na domácí to o málo nestačilo a tak i z tohoto utkání odcházeli naši borci bez bodového zisku a v tabulce jim tak stále patří sestupová předposlední příčka.

Éčko, které hrálo utkání 16. kola přivítalo na domácí dráze tým Radotín B. Jako dvě předchozí, i toto utkání bylo dramatické a vyrovnané od začátku do konce. Po lehkém zaváhání domácího "načínáka", následovali tři vítězství, ovšem pátý a šestý hráč své duely prohrály a tak o zisku dvou bodů rozhodl větší celkový nához, který byl o 23 kuželek lepší na naší straně. V průběžném hodnocení se tím moc nezměnilo a našemu družstvu stále patří 6. příčka, ale s dostatečným náskokem na týmy pod námi, díky čemuž by nám účast v play-off neměla uniknout.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode