2. kolo

19.09.2021 20:00

I do druhého kola PP zasáhlo všech pět našich družstev, avšak úspěšnost našich týmů v tomto kole byla o něco málo nižší než v kole úvodním. Tři týmy bodovat nedokázaly, jedno družstvo uhrálo remízu a pouze jeden tým naplno bodoval.

Áčko, které na domácí kuželně hostilo Radlice sehrálo nesmírně vyrovnané a dramatické utkání, ve kterém jsme byli svědky i dvou výkonů přes 500 a výsledná remíza je tak zcela na místě.

Béčko i ve druhém kole hrálo venku, tentokrát v Kobylisích a opět sahalo po bodu, nicméně závěr si domácí pohlídali a tak naši borci i podruhé vyšli naprázdno.

Céčko, které vyjelo na kuželnu Kobylis nedokázalo najít recept na místní dráhy a s domácím "Céčkem" poměrně jednoznačně prohrálo. Céčko je prozatím po dvou kolech bez bodového zisku.

Déčko, které muselo využít dravé mládí v domácím utkání se Spartou C, nedosáhlo výsledků, kterých by si přálo a svému dobře připravenému soupeři zcela jednoznačně podlehlo. Jsou tak dalším z týmů, jenž prozatím v novém ročníku soutěže nebodovalo.

Jediným naplno bodujícím družstvem tak v tomto kole bylo družstvo E, které hostilo Meteor F. I toto družstvo muselo využít služeb náhradníků, ale na hře týmu to nebylo znát a poměrně jasným vítězstvím si drží stoprocentní domácí bilanci, díky čemuž družstvu patří o skóre 2. příčka v průběžném hodnocení soutěže.

 

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev" 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode