20. kolo

13.03.2022 22:08

Ve dvacátém kole se našim týmům dařilo, až na jednu výjimku.

Áčko, které vyjelo na Žižkov k utkání s místním Béčkem, vstoupilo do utkání suverénně a první hráč vytvořil solidní náskok, který ovšem další čtyři hráči nedokázali využít a tak alespoň druhá výhra v poslední dvojici znamenají celkovou dělbu bodů, která je vzhledem k vývoji utkání spravedlivá.

Béčko, které hrálo zápas o bytí a nebytí s posledním týmem tabulky Uhelnými sklady B nevstoupilo do utkání nejlépe, ale když ve třetí dvojici domácí náhradník nestačil na dobře hrající naši hráčku, začal se zápas lámat v náš prospěch. To však po dalších dvou dvojicích přestalo platit, misky vah se převrátili na stranu domácích a tak bylo rozhodnutí na dotahovácích...Více štěstí měl ten náš a tak důležité dva body patří našemu družstvu.

Céčko hostilo na domácí dráze tým Slavoje D a očekával se boj o každou kuželku. Ač hosté nehráli vůbec špatně, naši borci měli lepší den a po pěkných výkonech nakonec utkání poměrně jasným rozdílem ovládli. Dva body důležité pro boj o postup do PPI zůstaly v Rudné a náš tým udržely na průběžné druhé příčce.

Tým D nastoupil k poslednímu kolu základní části na kuželně Meteoru proti místnímu F-ku. Utkání zcela dominovali domácí a jen díky dobrému výkonu našeho borce ve druhé dvojici neodjel náš tým s "kanárem". Alespoň měl náš tým možnost "potrénovat" na místní kuželně před zápasem play-off, ve kterém mu pořadí v celkovém hodnocení přisoudilo za soupeře právě tým Meteoru F.

Éčko v posledním kole základní části hostilo doma Vršovice D a po slušných výkonech získalo dva body za vítězství v poměru 6:2. V celkovém pořadí obsadilo družstvo 6. příčku a do play-off tak nastoupí proti týmu Radotín B.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev".

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode