22. kolo + čtvrtfinále PPIV

20.03.2022 22:14

Ve 22. kole pražských soutěží se našim družstvům vůbec nedařilo a všechna tři svá utkání prohrála. Naopak se dařilo týmům v PPIV, které již odehráli čtvrtfinále play-off.

Áčko vyjelo na uhelné sklady, k utkání s posledním týmem tabulky. Očekával se zisk dvou bodů, nicméně našim hráčům místní kuželna vůbec neseděla a domácí po slušném předvedeném výkonu obrali naše borce o dva body. I přes to se náš tým zatím drží na průběžné druhé příčce celkového hodnocení.

Béčko, které vyjelo k utkání do Popovic rovněž nemělo svůj den a až na výjimky nepředvedlo nikterak oslnivé výkony v boji o záchranu a domů tak odjelo opět bez bodu. V tabulce tak i nadále patří týmu předposlední pozice a týmy nad námi se nám pomalu vzdalují.

Céčko, které hostilo doma Spartu B předvedlo slušné výkony a utkání bylo od začátku do konce velice vyrovnané a dramatické, ale nakonec naše dotahovačka neměla úplně svůj den a soupeř dokázal získat rozhodující bod a rozdíl kuželek, který znamenal, že si dva body odvážejí hosté. Náš tým tak zůstává na 5. příčce celkového hodnocení.

I odvetné utkání čtvrtfinále play-off již mají za sebou borci z týmu D a utkání na kuželně Meteoru se nadmíru povedlo. Když první čtyři hráči dokázali zvítězit, bylo o postupu do semifinále rozhodnuto, zbylé dvě hráčky domácích díky výhrám již jen korigovali celkový výsledek a náš tým se již připravuje na dvojzápas proti Spartě C.

Dobře do čtvrtfinále vstoupilo i Éčko, které v prvním utkání hostilo doma tým Radotín B. Ač výkony nebyly nikterak oslnivé ani hostům se příliš nedařilo a tak si náš tým do odvety vybojoval velice nadějnou pozici po výhře v poměru 7:1. Pokud naši borci zvládnou i odvetu, budeme mít zastoupení obou týmu v semifinále a tím větší šanci na postup do PPIII :)

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev".

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode