23. kolo + čtvrtfinále a semifinále PPIV

28.03.2022 21:49

Ve 23. kole se urodily všechny varianty výsledků, jak výhra, tak remíza a stejně tak jedna prohra.

Áčko, aktuálně 2. tým tabulky, hostilo doma vedoucí tým Astru A. Kvalitou odpovídal zápas postavení týmů, jak do vyrovnanosti tak do dramatičnosti. Hosté vstoupili do utkání bez bázně a hany a po dvou hráčích si vypracovali slušný náskok. Poté však další dva hráči domácích předvedli hezké výkony a nejen že srovnali krok, ale i překlopili poměr kuželek na stranu domácích. Když poté zbylí dva hráči domácích prohráli své duely o pouhou kuželku, bylo o výsledku a spravedlivé remíze rozhodnuto. Hostující tým si tak 3. kola před koncem soutěže zajistil vítězství ve skupině i postup do Divize. Náš tým tak ve zbývajích kolech zabojuje o krásné umístnění na 2. místě.

Béčko, které hostilo doma tým Konstruktivy nečekalo nic lehkého. Naši borci však jakoby chtěli ukázat, že do PPI patří, předváděli hezké výkony, čímž se jim podařil nejen nához rekordu družstva, ale i zisk veledůležitých dvou bodů v boji o záchranu. Hostující tým však nedal nic zadarmo, předvedl naplno svojí kvalitu a pouhých šest dřev rozhodlo zápas. Díky zisku dvou bodů se náš tým "odlepil" z předposlední příčky a přeskočil v tabulce svého nastávajícího soupeře US A. V příštím kole se zřejmě bude lámat chleba na sestupových příčkách.

Céčko, které notně oslabené a za pomocí tří náhradníků vyjelo na kuželnu Vršovic, nemělo proti domácím od začátku prakticky žádnou šanci na úspěch. Našim borcům se na místní dráze vůbec nevedlo a když domácí předvedli solidní výkony, byla z toho porážka vcelku jednoznačná v poměru 7:1.

Déčko po překvapivém postupu z čtvrtfinále rozehrálo již i semifinálové dvojutkání. Na domácí dráze proti Spartě C se nám však nedařilo jako v předchozích utkáních a svému soupeři jsme jasně podlehli v poměru 1:7, což do venkovní odvety nedává moc nadějí na úspěch. Ale jednou se již našim překvapit povedlo, proč to nezkusit znovu :)

Éčko naopak teprve dohrálo druhý zápas čtvrtfinále na půdě Radotína B. Utkání bylo od začátku v režii domácích, kteří se srdnatě bránili vypadnutí a po čtyrech hráčích vedli 4:0. Zbylí dva hráči našeho týmu však zabojovalil, své duely vyhráli a tím zajistili týmu postup do semifinále. V tom se utkají s dalším překvapením soutěže, týmem ze Zahradního města. První utkání se odehraje až v tomto týdnu, odveta v týdnu následujícím.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev".

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode