24. kolo + semifinále PPIV

03.04.2022 22:19

Jen jedno družstvo vyhrálo v uplynulém týdnu, všechna ostatní družstva vyšla bodově naprázdno.

Áčko, které vyjelo na kuželnu do Velkých Popovic neodehrálo špatné utkání, ale skvěle hrající domácí nedali našim příliš mnoho šancí a tak domů naši borci odjeli bez bodového zisku. To způsobilo i pád v tabulce, když náš tým klesl na čtvrtou příčku o bod za 2. a 3. tým celkového hodnocení.

Stejně dopadlo i Béčko, které vyjelo k existenčnímu zápasu na kuželnu Uhelných skladů, změřit síly s týmem A, jenž byl v tabulce jen o bod před námi. Ač šlo prakticky o setrvání v PPI, výkony obou družstev tomu úplně nenasvědčovaly. Domácím se úplně nedařilo, ale našim se nedařilo ještě o poznání méně a tak dvě kola před koncem je již o sestupu našeho družstva do PPII takřka rozhodnuto.

Céčko, které hostilo doma tým Uhelných skladů D, bylo i se dvěma náhradníky v sestavě jediným týmem, který v tomto týdnu naplno bodoval. Po vyrovnaném utkání, když naši nepředvedli úplně extra třídu, se nakonec přece jen ze dvou bodů za vítězství radovali a v tabulce zůstali na čtvrté příčce.

Déčko, které po domácí porážce se Spartou C vyjelo k odvetě semifinále na kuželnu Žižkova, vstoupilo do utkání dobře, ale již po čtyřech hráčích bylo rozhodnuto o tom, že do finále postoupí domácí tým, tedy Sparta. Ač naši předvedli slušné výkony, domácí zahráli standardně skvěle a vítězství v zápase i postup do finále si s přehledem pohlídali. I tak patří našemu družstvu gratulace, kam až v sezóně došli a nezbývá než držet palce, aby to v té příští vyšlo ještě o stupínek výš...

Éčko má za sebou teprve první utkání semifinále, které sehrálo na Zahradním městě proti domácímu Céčku. Utkání bylo jako na houpačce, vyrovnané od začátku do konce, když z každého týmu tři hráči vyhráli, rozhodl o vítězi vyšší celkový nához, který byl na straně domácích. I tak si náš tým do domácí odvety odváží nadějný výsledek v poměru 3:5, čímž stačí, když doma čtyři hráči dokáží zvítězit :) V odvetě se tedy máme na co těšit a postup do finále je stále otevřený.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev" 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode