25. kolo

09.04.2022 00:25

Předposlední kolo se neslo v duchu neúspěchů našich týmů, když všechna svá utkání prohrála.

Áčko, poněkud překvapivě podlehlo ve velmi vyrovnaném a napínavém domácím utkání proti Konstruktivě C. Ač domácí nepředváděli vůbec špatné výkony, hostům to padalo ještě o něco víc a tak si z Rudné odvážejí dva body za vítězství v poměru 6:2.

Béčko, které hostilo silný Slavoj C také nepředvedlo špatné výkony, i když první tři hráči svým soupeřům podlehli, zbylí tři je dokázali porazit, ale v celkovém náhozu byli o necelých 40 kuželek hosté lepší a tak si dva body za vítězství v poměru 5:3 odvážejí oni. Náš tým tak definitivně bude jedním ze sestupujících do PPII.

Céčko vyjelo ke svému utkání do Braníku, kde s Konstruktivou D sehrálo rovněž vyrovnané utkání plné hezkých náhozů, ale jako dvě předchozí družstva i Céčku chyběly kuželky v celkovém náhozu a tak po prohře 3:5 odjeli domů bez získaných bodů.

Déčko již své účinkování v letošním ročníku ukončilo vypadnutím v semifinále PPIV.

Éčko ještě o postup do finále bojovalo v domácím odvetném utkání proti Astře C. Náš tým do utkání vlétl skvěle a po dvou hráčích vedl 2:0 rozdílem 37 kuželek. Pak ale další tři hráči soupeřům podlehli a rozhodnutí bylo na dotahovácích. Ač náš vyhrál poměrně vysokým rozdílem, stáhnout celkové manko se mu již nepodařilo a tak po prohře 3:5 zůstal i druhý náš tým před bránami finále a sezóna tak pro něj skončila.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev".

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode