3. kolo

28.09.2021 19:53

Třetí kolo je za námi a do bojů zasáhly 4 naše týmy. Družstvo C mělo v tomto kole volný los. Vítězství si přispalo v tomto kole pouze družstvo D, zbylá tři vyšla naprázdno.

Áčko vyjelo ke svému utkání na Meteor, kde opět sehrálo velice vyrovnané utkání, bohužel však na konci byli šťastnějšími domáci a náš tým tak poprvé v této sezóně vyšel bodově naprázdno. Utkání bylo jako na houpačce, ale ani mocný finiš našich borců nestačil.

Béčko, které hostilo tým Radotína, předvedlo svůj za dlouhou dobu nejlepší domácí výkon, když všichni borci překonali 400, avšak hosté předvedli ještě lepší výkon a ve finále nadělili domácím přes 100 dřev jednoznačným výsledkem 1:7.

Céčko mělo v tomto kole volný los a tak si předehrálo utkání 4. kola...o tom až v příštím článku.

Déčko bylo v tomto kole jediným naplno bodujícím týmem. To se našim povedlo na kuželně Radotína, kde sehrálo utkání s místním Céčkem. První tři duely byly vyrovnané a v menší vedení se dostali domácí, ale zbylé tři duely již vyzněli jednoznačně ve prospěch našich a po zásluze tak Déčko připisuje první letošní body.

Éčko, které vyjelo poprvé ven, konkrétně na Zahradní město naopak poprvé v letošní sezóně body ztratilo. S místní kuželnou se naši borci úplně nezžili, hned po úvodních dvou hráčích prohrávali o 120 dřev a ztrátu již po zbytek utkání ani přes veškerou snahu nedotáhli.

V příštím kole se můžeme těšit na "derby" Áčka s Béčkem, výsledek předehrávky Céčka a domácí utkání Déčka i Éčka.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika drutžstev" 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode