5. kolo

10.10.2021 12:41

Až do pátého kola čekala družstva B a C na první letošní bodový zisk. Zbylé tři týmy uspěli částečně, když dvě po vyrovnaných duelech prohrála a jedno poměrně jasně zvítězilo.

Áčko vyjelo k utkání k zatím neporaženému Radotínu A. Zápas byl velice vyrovnaný od začátku do konce, kdy se vedení přehupovalo ze strany na stranu. Na konci utkání však pouhých 17 dřev rozhodlo o tom, že body zůstaly domácím, kteří tak letos neztratili zatím ani bod. Náše týmu patří po pěti odehraných kolech průběžné šesté místo v tabulce PPI.

Béčko, které hostilo doma Žižkov B dokázalo po dobrém výkonu poprvé naplno bodovat, i když v druhé půlce utkání mělo plné ruce práce s tím, aby vedení udrželo. Ani toto vítězství však zatím nedokázalo odpoutat náš tým ode dna tabulky PP1.

Céčko, které v předchozích kolech rovněž vycházelo naprázdno, hostilo doma tým Meteoru D a utkání se našim povedlo náramně. Od začátku do konce udávali tempo utkání a po pěkných výkonech vyprovodili hostující tým "kanárem". V hodnocení PPII se náš tým o příčku posunul na průběžnou 13. pozici.

Déčko vyjelo k utkání do Radotína, kde se utkalo s místním Béčkem. Zápas to byl vyrovnaný a po půlce vypadal pro naše hráče nadějně, nicméně závěr vyšel lépe domácím a tak náš tým odjel nakonec bez bodů. V celkovém hodnocení zůstalo naše družstvo na šesté pozici.

Éčko, které o dva dny dříve vyrazilo rovněž do Radotína, sehrálo utkání s místním Céčkem a i když výkony nebyly až na výjimky nikterak oslnivé, stačilo to, a po zásluze si náš tým odvezl dva body a i nadále drží pátou příčku v tabulce PPIV.

 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode