7. kolo

26.10.2021 16:34

Jedná těsná prohra, tři vítězství a jedno nedohrané utkání, taková je bilance našich týmů v sedmém kole Pražských soutěží.

Áčko má letos trochu sportovní smůly, ačkoliv podává pěkné výkony, často se stává, že pár kuželek rozhoduje o jejich prohrách. Nejinak tomu bylo v utkání 7. kola, kdy na domácí půdě přivítali soupeře ze Žižkova B. V napínavém a vyrovnaném utkání, ve kterém byla k vidění pěkná čísla, rozhodly pouhé tři kuželky o tom, že dva body nakonec získali hosté. :(

Béčko, které hostilo doma Uhelné sklady B předvedlo rovněž pěkné výkony a celkově domácí nejlepší zápas. A i když se hosté drželi zuby nehty a nic nedali zadarmo, vítězství nakonec dosáhli naši borci, kteří tak v tabulce poskočili ze dna o dvě příčky vzhůru. :)

Céčko se po vlažném vstupu do sezóny rozjelo a poslední tři, resp. čtyři utkání funguje jako dobře namazaný stroj na vítězství :) Tentokrát to odnesli hráči Slavoje D, kteří v rolích hostitelů předvedli slušné výkony, ale naši borci si na žižkovských drahách zlepšili průměry a po zásluze odvážejí dva body za vítězství.

Déčko, které hostilo doma Vršovice D také zabralo a svého soupeře nijak nešetřilo. Po hezkých výkonech nadělilo svému soupeři na cestu domů "kanára" a v tabulce si náš tým nadále bezpečně drží 6. příčku.

Éčko, které v silném větru dorazilo do Radotína k utkání s místním Béčkem se ani nestihlo zahřát a kvůli selhání techniky se v půlce zápasu muselo opět sbalit a vyrazit zpět domů. Utkání se bude dohrávat v náhradním termínu v průběhu devátého kola..

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode