8. kolo

01.11.2021 21:56

Čtyři týmy odehrály své utkání osmého kola pražských soutěží, z toho jedno v předehrávce a dvě v dohrávce.

Áčko svůj zápas na Žižkově s týmem ČVUT muselo odložit na prosinec a tak tento týden pouze intenzivně trénovalo :)

Béčko vyjelo ke svému utkání k spolufavoritovi soutěže na Zahradní město, kde se utkalo s týmem Astra A. Domácí předvedli proč se řadí k favoritům na postup a náš tým smetli bez ztráty bodu. Utkání měli od začátku do konce plně pod kontrolou a náš tým tak utrpěl prvního letošního "kanára". To znamená propad v tabulce o příčku, na místo předposlední.

Céčko po vlažném začátku sezóny potkalo formu a v laufu teď drtí jednoho soupeře za druhým. Tentokrát to na rudenské kuželně poznal v předehrávce tým Kobylis B. Naši po hezkých výkonech nedali soupeři příliš šancí na úspěch a po zásluze si do tabulky připsali další dva body, což je vyhouplo na průběžné 4. místo.

Déčko s Éčkem své utkání 8. kola dohrávali. Jednalo se o letošní druhé rudenské derby, kdy domácím týmem bylo Éčko. Utkání mělo správný náboj, jak se na derby patří a sluší a i když v průběhu utkání tahali za delší konec "hosté" z Déčka, ke konci při souboji dotahováků to bylo pořádné drama. Ač domácí dotahovák předvedl své maximum na bod to nestačilo a "vládcem Rudné podzimu" je nakonec tým D. V tabulce to znamená, že jsi naše družstva vyměnili pozice a se stejným bodovým ziskem je prozatím Déčko na páté pozici, zatímco Éčko "spadlo" na příčku šestou.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode