10. kolo

11.11.2019 10:29

V desátém kole zasáhly do bojů všechny naše týmy, z čehož tři zaznamenaly vítězství a dva odešly ze svých utkání poražené.

Áčko zavítalo v tomto kole na půdu silného Žižkova B. Ač domácí předváděli standardně kvalitní výkony, naši borci předvedli ještě o něco lepší a po zásluze si tak odvážejí dva body. K dobru má náš tým v aktuální tabulce na čele dvoubodový náskok a zápas k dobru před aktuálně druhou Astrou ZM.

Béčko naopak řeší opačné starosti a ani v tomto kole se mu zvítězit nepodařilo. V tomto kole zavítalo družstvo na Zahradní město, kde ač naši borci předvedli kvalitní výkony, na dobře hrající domácí to nestačilo a svému soupeři jasně podlehli. V tabulce se tak choulíme na předposlední příčce jen o skóre před aktuálně posledním týmem B z Uhelných skladů.

Céčko v tomto kole přivítalo na domácí dráze tým Vršovic. Vstup do utkání našim vyšel skvěle a po třech hráčích bylo vítězství na dosah. Ač se utkání v závěru trochu zdramatizovalo, vítězství nám neuniklo a bodový zisk znamená v aktuální tabulce posun na 9. příčku.

Déčko se veze na vítězné vlně a vyhrálo již 4. utkání v řadě. Tentokrát se vítězství zrodilo na kuželně Meteoru, kde nás hostil tým E. Podobně jako Céčku vyšel zápas i týmu D. V první polovině utkání všichni tři borci vyhráli a vytvořili dostatečný náskok kuželek, který poté zbyla trojice dokázala udržet a tak dva body putují do Rudné. Našemu týmu tak patří průběžná třetí příčka o pouhý bod za vedoucí dvojici. Navíc máme ještě utkání k dobru.

Éčko, které hostilo tým Astra C bohužel nedokázalo využít znalost místních drah a svému soupeři zcela jednoznačně podlehlo. Byla to pro náš tým druhá porážka v řadě a v průběžné tabulce týmu patří 9. pozice, nicméně máme dvě odložená utkání k dobru a tak je šance na postup v tabulce výše nadějná.

Podrobnosti z jednotlivých utkání naleznete v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode