11. kolo

18.11.2019 14:16

Čtyři vítězství a jedna porážka. Taková je bilance našich družstev v 11. kole Pražských soutěží.

Spanilá jízda Áčka pokračuje. Ani v tomto kole se nenašel přemožitel našeho týmu. Tentokrát to na Rudenské kuželně odnesl tým Meteoru dokonce nepopulárním "kanárem", když domácí tým předváděl vyrovnané a kvalitní výkony, zatímco hosté se s naší dráhou nezžili. Tabulce tak náš tým vévodí stále s čtyřbodovým náskokem před pronásledovateli.

Opačné problémy řeší Béčko, které ani tentokrát nedokázalo využít znalost místní dráhy a doma podlehli týmu z Uhelných skladů A. Ač výsledek neodpovídá vývoji utkání, jednalo se o napínavý souboj od začátku do konce, kdy ale na konci utkání se radovali z úspěchu hosté. Náš tým se tak i nadále potácí na konci tabulky.

Céčko, které vyjelo k utkání na Meteor dokonale svého soupeře zaskočilo a odváží si dva body za vítězství. Áč utkání začali lépe domácí, dokázali v jeho průběhu dva naši borci zvítězit vždy o kuželku a způsobili tak určitý zlom ve vývoji utkání, který nakonec znamená úspěch pro náš tým a posun v tabulce na osmou pozici.

Déčko postupně nabírá na formě a obrátkách a v tomto kole zaznamenalo již páté vítězství v řadě. Tentokrát na domácí dráze proti týmu z Velkých Popovic. Utkání si naši hráčí hlídali od začátku do konce a tento bodový zisk znamená skok na druhé místo v tabulce. Na prvního činí ztráta pouhý bod a utkání k dobru v náš prospěch.

Éčko po delší době zabralo a dokázalo zvítězit. Dokonce na venkovní dráze, kdy nás hostil tým Radotína C, který hraje své zápasy v Braníku. Zlepšené výkony našich borců vedli k jednoznačnému vítězství a důležitým dvěma bodům, které znamenají posun v tabulce na osmou příčku.

Podrobnosti z jednotlivých klání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode