19. kolo

25.02.2019 10:00

V tomto kole sehrály svá utkání opět pouze tři naše družstva. Ženy z Céčka své utkání odložily na příští týden.

V utkání Áčka, které hostilo vedoucí tým Sparty se očekával tuhý boj o každou kuželku a náročné utkání. Když ale naši borci předvedli nejlepší domácí výkon sezóny přes 2500 kuželek, dopadlo to pro náš tým úspěšně a poměrně jasným vítězstvím, které znamená posun v tabulce již na šestou příčku. 

Opačné starosti má tým B, který v tomto kole vyjel na kuželnu Union, kde sehrál přímý boj s rovněž sestupem ohroženým týmem místního Áčka. Našim borcům se však utkání vůbec nepovedlo a po nepřesvědčivých výkonech svému soupeři jasně podlehlo, což znamená sesun na předposlední příčku tabulky o skóre právě před týmem Union. Závěrečná kola tak budou pro náš tým ještě hodně náročná.

Déčko, které hostilo doma tým Sparty C potvrdilo, že doma se nám letos daří. Po hezkých výkonech, které by obstáli i o skupinu výše, svému soupeři nedali naši borci šanci na úspěch a v pohodě si dokráčeli pro dva body, které znamenají umístnění v klidném středu tabulky. Vzhledem k počtu utkání, které zbývají do konce sezóny to již moc na postup výše nevypadá, i tak ale tým D může sezónu pomalu hodnotit jako úspěšnou.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode