22. kolo

16.03.2018 11:49

V dalším kole jsme zaznamenali 50% úspěšnost co do zisku bodů. Dva týmy zaznamenali vítězství, dva svým soupeřům podlehly.

Áčko vyjelo k utkání na Žižkov, kde poměřilo síly s ČVUT "A". Naši borci předvedli skvělé výkony, kdy se každý hráč přehoupl přes 420 a v letošním /pravděpodobně i v novodobé historii celkovém/ rekordu družstva, dokonale zaskočili domácí a odvážejí si dva body, které je v neúplné tabulce řadí na krásné druhé místo. Béčko, které hostilo doma tým Žižkov C mělo o poznání snažší práci, když soupeři nepřijel dotahovák. I díky tomu se tak poměrně vyrovnané a dramatické utkání přehouplo jasně ve prospěch našeho družstva a stále tak živíme naději na setrvání v PPI. Děvčata z Céčka vyjela ke svému utkání do Velkých Popovic, kde sehrála vyrovnané utkání, které však skončilo úspěchem domácích. Po skvělém podzimu tak děvčata zaznamenala na jaře již 4 porážku v řadě a pomalu tak ustupují z postupových pozic. Sestup však začíná čím dále výrazněji hrozit poslednímu z našich družstev a to Déčku, které tentokrát přivítalo doma silný tým Uhelných skladů. Naši borci se opět nesetkali s formou a výkony nebyly v tomto utkání zvlášť výrazné. Svému soupeři tak zcela jasně podlehli a dohnat ztrátu na nesestupové příčky je již spíše jeví jako sci-fi, ale nepřestáváme doufat a jistě ještě zabojujeme :)

V dohrávce 21. kola přivítala děvčata z Céčka na domácí dráze tým Kobylis. Ač v celém utkání tahala za kratší konec a většinu svých duelů těsně prohrála, v poslední dvojici předvedla Míla slušný výkon hodný dotahováka a když se soupeři nedařilo, povedlo se tím děvčatům v celkovém zúčtování vytěžit alespoň bod za remízu.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev" 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode