23. kolo

25.03.2019 11:10

Vítězství, remíza i prohra, taková je bilance našich týmů ve 23. kole pražských soutěží.

Áčko, které na jaře šlape jako dobře namazaný stroj, hostilo doma tým Meteoru. Naši borci předvedli opět velice solidní výkony a když se hosté až na jednu výjimku nedostali přes 400, znamenalo to celkem jednoznačné vítězství pro náš tým. Vzhledem k výsledkům ostatních družstev se pořadím v tabulce posun nekonal a tak stále držíme třetí příčku celkového hodnocení.

Zcela opačné problémy řeší tým B, který tentokrát vyjel k utkání na Žižkov, kde poměřil síly s týmem Slavoj C. Ač si naši borci uvědomovali hrozbu sestupových vod a předvedli nejlepší celkový výkon sezóny, na dobře hrající domácí ani to nestačilo a z utkání si oba body odnášejí domácí. Což pro náš tým znamená opět sesun na předposlední příčku tabulky a tři kola před koncem vážné problémy v boji o setrvání v PPI.

Céčko, který rovněž hrálo na Žižkově s týmem Slavoj D předvedlo svůj druhý nejlepší výkon sezóny a v tomto případě to stačilo alespoň na remízu. Domácí nedali nic zadarmo a až na výjimku byl každý duel vyrovnaný od začátku do konce a o dělbě bodů nakonec rozhodlo více vítězství na naší straně. Děvčata tak i nadále drží hezkou čtvrtou příčku v tabulce a sezónu již můžou dohrávat v klidu a bez starostí.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode