25. kolo

05.04.2019 09:29

Předposlední kolo pražských soutěží bylo v podání našich družstev 100% úspěšné.

Áčko, které vyjelo k utkání na Union, sehrálo velice vyrovnané a nervy drásající utkání, kdy o vítězi rozhodli 4 kuželky. Ty nakonec byly na straně našeho týmu i díky skvěle zahrané dorážce našeho dotahováka. Toto vítězství Áčka dalo velkou naději na záchranu v PPI týmu B, který na dálku právě s Unionem soupeří o setrvání ve skupině. Áčko pravděpodobně zakončí sezónu na hezké bronzové pozici. Po ne příliš vydařeném podzimu na jaře tým předvedl skvělou jízdu a zaslouženě okupuje přední příčky.

Béčko, které doma hostilo Konstruktivu totiž také po dvou nezdarech zabralo a zamíchalo kartami v sestupovém pásmu. Utkání rozhodl skvělý vstup do zápasu, kdy první trojice hráčů vytvořila velice slušný náskok, který se i přes slabší výkony druhé trojice podařilo udržet a zajistit si tak poskočení v tabulce z poslední příčky mimo sestupové vody. Poslední kolo tak bude velice dramatické a plné očekávání, jak to vše nakonec dopadne.

Céčko, které doma hostilo Slavii B předvedlo až na jedno malé zaváhání solidní a vyrovnané výkony, díky kterým nedalo soupeři šanci na úspěch a celkem v poklidu si dokráčelo pro vítězství znamenající v tabulce návrat na pátou příčku.

Podrobnosti z jednotlivých utkání naleznete v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode