3. kolo

23.09.2019 15:26

3. kolo bylo z pohledu našich družstev velice úspěšné, když čtyři z nich zaznamenaly plný bodový zisk a páté, nově složené družstvo vybojovalo svůj první bod v soutěži.

Áčko, které vyjelo na Konstruktivu ani v tomto kole nezaváhalo, hráči předvedli velice slušné výkony a po zásluze si odvážejí dva body. V soutěži jsou zatím stoprocentní a sezónu mají velice dobře rozehranou. Držíme palce, aby v tomto duchu pokračovali naši hráči i v následujících zápasech.

Béčko, které hostilo doma ČVUT si po solidních výkonech a nutno přiznat i slabších výkonech hostujících hráčů, kteří si s rudenskou kuželnou nevěděli rady, připsalo první letošní vítězství a plný bodový zisk, čímž se odpoutali ode dna tabulky.

Céčko, které doma hostilo Slavii C, si rovněž připsalo první letošní body a odpoutalo se ode dna tabulky. Výkony domácích byly na slušné úrovni a vítězství ve vyrovnaném utkání bylo zasloužené.

Déčko, které vyjelo k utkání na Union, domácí dokonale zaskočilo a připsalo si i v druhém letošním utkání plný bodový zisk, díky čemuž drží v tabulce druhou příčku.

Nováček v soutěži tým E vyjel k utkání do Popovic, kde sehrálo doslova vyrovnanou partii s domácími a ač čtyři naši borci své souboje vyhráli, stačilo to nakonec "jen" na remízu. I tak je premiérový bod v soutěži dobrým odrazovým můstkem do dalších klání.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode