4. kolo

05.10.2018 15:07

Tři porážky, z toho dvě těsné a jedno jasné vítězství. Taková je bilance našich družstev ve 4. kole PP

Áčko, které si po předchozí domácí prohře chtělo spravit chuť na Kobylisích, kde již jednou letos bodovalo, tentokrát tvrdě narazilo. Domácí Áčko se na naše borce dobře připravilo a nedalo klukům žádnou šanci na úspěch. Po čtyřech kolech tak zatím naše družstvo zůstává se dvěma body na spodních příčkách tabulky.

Na záda Áčku ve spodu tabulky dýchá Béčko, které doma hostilo vedoucí Meteor. Dramatické utkání, ve kterém se body po celou dobu přelévali ze strany na stranu nakonec rozhodli o vítězi 3 kuželky, kterých mělo na své straně více na konci utkání hostující družstvo. Béčko tak zatím také ze čtyř dosavadních utkání vydolovalo pouhé 2 body. Příští týden vzájemné derby s Áčkem rozhodne o tom, které z týmu se prozatím v tabulce posune a navýší své skóre jež je v obou případech prozatím za očekáváním.

Radost nám tak zatím dělá pouze družstvo žen, Céčko, které si v nové sezóně drží stoprocentní úspěšnost. V tomto kole si to odskákal tým Vršovic, který přijel do Rudné s pocitem, že by si nějaký ten bodík domů mohl odvézt. Děvčata se však s ničím nepárala a nadělily hostům na cestu domů téměř dvěstě dřev a po jasném vítězství okupují čelo tabulky.

Déčko, které vyjelo k utkání proti Radotínu na Konstruktivu, si sice výrazně zlepšilo jednotlivé výkony, proti předchozím utkání, ale tentokrát to k bodovému zisku nevedlo. Ač výsledek 7:1 ve prospěch domácích vypadá hrozivě, při bližším pohledu je vidět, že o všem rozhodl rozdíl pouhých dvou kuželek, což je velkým příslibem do budoucna, že se náš tým začíná výsledkově zvedat a snad již v příštím utkání podpoříme toto zlepšení i ziskem bodů.

Podrobnosti z utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode