4. kolo

30.09.2019 10:55

Ve 4. kole odehrálo svá utkání všech pět týmů, z čehož tři družstva zaznamenali vítězství a dvě družstva odešla ze svých utkání poražena.

Áčko zatím v sezóně šlape jako dobře namazaný stroj, což naposledy v tomto kole pocítili Uhelné sklady B. Nováček v PPI zavítal na rudenskou kuželnu, kde naši borci předvedli velice kvalitní výkony a hostům na cestu domů nadělili nepopulárního "kanára". Všichni naši hráči dosáhli výkonu přes 400 dřev a přiblížili se rekordu kuželny na pouhých 40 dřev. V tabulce tak náš tým vévodí skupině PPI.

Béčko, které vyjelo ke svému utkání do Velkých Popovic nepředvádělo špatné výkony, ale na dobře hrající domácí to nestačilo a ve finále svému hostiteli jednoznačně podlehlo. Náš tým se tak zatím pohybuje stále ve spodních patrech tabulky a ač je sezóna ještě dlouhá, bude potřeba zabrat, abychom nebyli ohroženi sestupem.

Céčko, které vyjelo k utkání na Union řeší podobné problémy jako tým B. Výkonnostně se moc nedaří a ani na této kuželně si naši hráči nedokázali s dráhou poradit a svému soupeři jasně podlehli. V tabulce jsme tak klesli na předposlední příčku a čeká nás ještě hodně práce, abychom nemuseli řešit záchranářské práce.

Déčko, které hostilo doma tým Radotín C zatím sezónu rozehrálo podobně jako tým A a bez ztráty bodu zatím okupuje horní příčky tabulky. V tomto kole nadělilo hostujícím rovněž nepopulárního "kanára" ač tomu napomohly výkony hostů, kteří si s naší dráhou nedokázali poradit.

Éčko, které hostilo doma tým Radotín B zaznamenalo první plný bodový zisk. Ve vyrovnaném utkání rozhodl o vítězi lepší závěr domácího družstva. Díky tomuto vítězství se náš tým odpoutal ode dna tabulky a vystoupal do klidnějšího středu.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode