7. kolo

21.10.2019 09:49

V sedmém kole zasáhly do bojů čtyři naše týmy, z čehož tři dokázaly naplno bodovat a jednomu vítězství těsně uniklo.

Stoprocentní bilanci si drží tým A, který v tomto kole hostil na domácí kuželně tým ČVUT. Ač soupeř předvedl zlepšené výkony oproti utkání s Béčkem, na dobře hrající domácí to nestačilo. Áčko tak zatím v sezóně neztratilo ani bod a v čele tabulky zvýšilo svůj náskok před pronásledovateli už na 4 body.

Béčko, které hostilo doma tým Meteor předvedlo dosud nejlepší domácí výkon a poměrně hladce si se soupeřem poradilo. Díky získaným dvěma bodům opět odskočilo ze sestupových příček, ač prozatím jen o skóre.

Céčko, které vyjelo k utkání na Žižkov, předvedlo v utkání se Slavojem nejlepší výkon sezóny. Dlouho to vypadalo na vítězství, ale v závěru byli nakonec šťastnějšími domácí hráči, o čemž rozhodly pouhé 2 kuželky. Kvůli tomu náš tým opět klesl v tabulce k sestupovým příčkám.

Déčko, které vyjelo k utkání k poslednímu Rapidu si se svým hostitelem poradilo a opět naplno bodovalo. I Déčko předvedlo své letošní maximum a díky dvěma získaným bodům stále okupuje horní příčky tabulky s minimální ztrátou na postupové pozice.

Éčko tento týden své utkání ve Vršovicích odložilo.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev" 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode