9. kolo

04.11.2019 09:29

Deváté kolo odehrály všechny naše týmy. Úspěch zaznamenaly dvě družstva, třem se nedařilo.

Áčko má sezónu rozjetou ve velkém stylu a ani v tomto kole nenašlo přemožitele. Tentokrát dobrou formu našeho družstva "odnesly" Radlice, které zavítaly do Rudné. Utkání díky pěkným výkonům našich hráčů mělo zcela jednoznačný průběh a tak i nadále vévodíme tabulce PP1 s plným bodovým ziskem.

Béčko, které hostilo na domácí dráze tým Slavoje nemělo svůj den. Ač výkony nebyly nejhorší, na lépe hrající hosty to nestačilo a tak si dva body odváží soupeř. Náš tým se tak po další ztrátě dělí o předposlední místo v tabulce s týmem Uhelných skladů B.

Céčko, které vyjelo k utkání na Uhelné sklady, kde poměřilo síly s místním Déčkem odjelo z utkání nejen bez bodu, ale i s nepopulárním "kanárem". Domácí předváděli kvalitní výkony, zatímco naši borci na místní dráhu nedokázali najít správný recept a tak o vítězství domácích nebylo pochyb. Prozatím i přes tuto ztrátu držíme v tabulce 11. příčku.

Déčko, které hostilo na domácí dráze tým Astry C sehrálo se soupeřem vyrovnané utkání, na konci kterého se z vítězství radovali naši borci i díky tomu, že tři z nich dokázali přelézt 400. V tabulce tak našemu týmu patří průběžná třetí příčka.

Éčko, které vyjelo k utkání na Union sehrálo s místním Céčkem velice vyrovnané utkání, ve kterém i přes slabší výkony obou celků rozhodlo o vítězství domácích pár kuželek navíc. Týmu tak patří průběžné osmé místo v tabulce, ale s mankem dvou utkání, čili nadějí na posun výše.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode