Sezóna 2021/2022 zahájena!

14.09.2021 20:08

Po dlouhé odmlce, způsobené Covidem, lockdownem a vládními opatřeními se opět naplno rozjela nová sezóna kuželkářských soutěží. Vzhledem k anulaci výsledků pouhých čtyř odehraných kol sezóny 2020/2021 zůstala všechna družstva ve skupinách, ve kterých nastupovali do anulované sezóny. Dvě naše družstva reprezentují v PPI, jedno v PPII a dvě v PPIV. Doufejme, že letošní sezóna bude odehrána celá, bez potíží a že se našim týmům bude dařit.

V prvním kole odehrála svá utkání všechna naše družstva, pouze dvě začala sezónu úspěšně, zbylá tři odešla ze svých utkání poražena.

Áčko vyjelo k utkání na Žižkov, kde změřilo síly s týmem Slavoj C. Naši borci ukázali, že formu neztratili a po hezkých výkonech si připsali zaslouženě dva body a vykročili za svým cílem, tentokrát již do Divize postoupit :)

Béčko vyjelo k prvnímu zápasu na Meteor, kde sehrálo překvapivě vyrovnané utkání, na jehož konci však byli šťastnějším týmem domácí borci a náš tým tak odjel domů bez bodu.

Céčko, které doma hostilo Žižkov C, předvedlo slušné výkony, ale hosté naše borce lepšími výkony zaskočili a poměrně jasně vyhráli a po zásluze si z Rudné odvezli dva body.

Déčko vyjelo k prvnímu utkání sezóny na ne příliš populární kuželnu Zahradního města, s místní dráhou se naši nedokázali sžít a tak body zůstali po přesvědčivém vítězství domácím.

Druhým naplno bodujícím týmem Rudné bylo družstvo E, které doma přivítalo Slavoj E. Naši se zhostili domácího týmu s grácií a soupeře s začínajícími hráči v sestavě vyprovodilo rozdílem třídy. 

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode